Rico - 13/7 (fredag den trettonde)

Idag har varit en helt okej Fredag den Trettonde för mig !
 
Ridningen gick bra, trots lite konstigt väder haha. Har mest suttit och streckläst en bok under dagen och badat och lekt med vovvarna. Mamma åkte till Rico när han skulle få framskor, och jag åkte inte dit förrän på kvällen när jag skulle rida. Tanken var att jag skulle tagit barbackagjorden idag och suttit upp med, och sedan tagit av barbackagjorden och ridit helt barbacka (måste ha gjorden för att komma upp, om jag inte lyckas få Rico stå lugnt och avslappnat vid pallen ...). Men han var ganska spänd och då bytte jag helt enkelt till sadel istället, där finns det i alla fall ett framvalv och bakvalv, på barbackagjorden finns inget att hålla i sig i.
 
Blev en uteritt i skogen och på grusvägarna och på ängen/fältet mittemot huset. Hästarna som går i hagen längs med fältet hade gått in för dagen så jag kunde trava lite där på hemvägen, när de är ute går det bara att trava på en del längst bort, om man travar för nära blir de som tokiga och rejsar runt, vill inte att Rico av någon anledning ka hänga på dem ;) Gjorde lite serpentiner och volter och ställde igenom och han var fin, trängde lite inåt i vissa lägen men inget farligt (:
 
Vi red rätt in i värsta spöregnet (på gränsen till hagel) påväg in i skogen och sen när solen kom fram så blev vi attackerade av broms och mygg, inte kul. Lyckligtvis försvann de iväg när vi travade så vi slapp dem på hemvägen :D
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0