Skyhöga krav

 
Efter den framgångsrika våren/början av sommaren har jag fått så höga krav på både mig själv och min lilla Rico. Jag menar, om man jämför denna bilden nedan med dressyrbilden på headern. Han ser ut att ha rätt kort hals på headerbilden men det är för att jag ställde honom mycket inåt (:


För i våras hände otroligt mycket, mycket träningar och vi utvecklades jättefort, man kände skillnad från dag till dag. Det gick bättre och bättre. Men nu när vi kom till Fänninge tyckte väl en gud att jag hade fått för mycket nöje och lycka med häst, det bara tog en tvärvändning och började gå utför ...
 
Men jag måste sänka mina krav, för det första rider jag inte för tränare här (om man bortser från dressyrträningen som är inbokad nästa vecka) och självständig ridning är sådant jag alltid har haft svårt för, måste särskilt sänka kraven på dem ! Hemma på Enliden kan jag oftast rida ett pass självständigt lite då och då, för då har jag alltid nyligen ridit lektion och då fått massa idéer och övningar att träna på.
   Men när jag rider självständigt här blir det bara att vi travar runt varv efter varv, kanske någon tempoväxling eller en skänkelvikning då och då men inte något annat vettigt. Det är inte något jag planerar att göra, att bara trava runt, utan jag vill alltid göra något vettigt av tex ett ridhuspass. Men hur mycket jag än vill så går det bara inte.
   Men, som sagt, är det svårt utan en tränare till hjälp. Jag är inte van vid att inte rida lektioner regelbundet. Kanske är därför det börjar gå utför ?
 
Jag blir inte arg när jag rider även om det går käpprätt åt skogen, däremot blir jag väldigt lätt frustrerad när saker inte går som det ska och när jag vet att både jag och hästen kan bättre. Värre blir det när vi planerat att fota eller filma, och när dessa bilder eller filmer kommer ut på bloggen vill jag inte att folk ska döma oss efter bilder som är från ett "mindre bra" pass.
 
Självklart vill jag ju visa min bästa sida utåt. Jag menar ... Vem vill inte det ?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0