Blogg

Att blogga är något man måste göra hela tiden för att det ska bli bra. Jag kände att jag hade ett jättebra flyt innan balen, men sen när jag inte hann starta igång datorn på ett par dagar så kom jag av mig helt. All inspiration, alla idéer är BORTA. Innan balen kände jag att jag alltid hade något att skriva om, jag behövde inte tänka efter tre gånger innan jag kom på något utan jag hade massvis med idéer att välja öch vraka mellan.

Nu däremot, måste jag tänka efter mer än tre gånger innan jag kommer på något.

Det här med bloggning är svårt, det är inte särskilt roligt att blogga om man inte har något att dela med sig av, tex när man inte är i stallet på ett par dagar för att man är sjuk eller pga annat (i mitt fall balen). Nu när jag köpt massa saker till balen och trodde det var slut på köpandet, insåg jag att avslutningsklänning måste inköpas. Allt jag hittade var i stl 40 och uppåt, vilket med andra ord kan sägas att jag är s e n t  u t e.


Jag är KLYVEN. Jag vill bara sluta i skolan nu och få sommarlov och få TID till allt jag vill göra. Men jag vill komma tillbaka efter sommaren, till samma klass, samma skola, samma vänner. Jag vill inte behöva börja om igen. Jag trivs väldigt bra i min skola och i min klass och jag har fått väldigt höga krav nu, med tanke på att vår klass är den bästa i hela skolan (enligt mig). Det är så god sammanhållning så det är inte sant. Jag tror dock att det kan bli väldigt svårt att hålla kontakten. De som bor kvar i Älvsjö kommer självklart ses men ingen orkar åka till Huddinge ens för att komma hem till mig en eftermiddag. Tänk sen när jag kanske kommer bo ännu längre bort i framtiden.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0