Torsdag+Fredag+Idag

I torsdags var jag på bal i skolan, vilket var jätteroligt men mitt hår blev åt helskotta för frisörerna som kom och stylade förstod inte mig, jag sa till dem att jag bara ville att en slinga på varje sida skulle sättas upp med hårspännen/hårnålar och resten skulle bara få hänga ned löst, alltså inte någon grym håruppsättning eller så, utan bara något enkelt som jag lika gärna kunde gjort hemma. Det resulterade i att de satte upp mer än halva håret bak och lät litegrann hänga och det som hängde lockade dem med sådana lockar som inte passar mitt tunna hår (man såg rakt igenom håret). Och för att fixa till det borstade de lockarna lite och då blev det istället elektriskt och krusigt. Ville inte vara jobbig mot dem och be dem göra om så åkte hem och försökte blöta håret så det blev självlockigt men de hade satt så mycket hårspray mm i så det blev inte ens så lockigt det brukar vara ... Ja jag är arg, på mig själv. Skulle kanske varit tydligare ... ? Fick då gå runt hela kvällen och känna mig obekväm för att håret var så fult ... -.- Nåväl. Har man tunt och kort hår så har man ...

Det där var nog inte så intressant för er men jag behövde skriva av mig ...

Igår kväll (alldeles efter jag publicerat bildinlägget) åkte jag hem till min tränare, Therese. Och vi (i Söndagsgrupperna) tittade på och jämförde filmerna från de två programridningarna vi ridit. De filmerna ska komma upp här också, så kan ni se skillnaden istället för att jag ska beskriva den ;) Jag tyckte det var väldigt stor skillnad på Rico och min sits, men jag tycker jag har börjat rida fulare på sista tiden, liksom armbågarna rätt ut, stolsits i nedsittning (i traven) osv osv. Och Rico såg rätt knubbig ut på första filmen, numera är han mycket bättre musklad och är jättefin i pälsen och så :P

Sen kollade vi också lite andra filmer, lite när Therese red Rico och lite gamla tävlingsfilmer när Therese red sin gamla ponny som hon tävlade i storhästklasser (och vann många gånger) och när hon tränade sin nya storhäst innan hon (hästen) blev skadad osv osv.

Det var trevligt, men jag var så himla trött efter balen haha, orkade inte vara så social :P ;)

Denna bild visar hur det kan se ut med armbågarna som värst xD Fotades när han var påväg att sakta av och jag gasade på honom istället, vill inte släppa stödet i munnen så ... aa det ser ut som det ser ut ;)  


Idag ska jag ÄNTLIGEN till stallet ! Mamma ska tömköra Rico och jag ska beta honom, fixa i stallet, och rykta lite och kanske påsträna en stund också. Kanske tränar lite pall också för jag vill så gärna kunna sitta upp med pall snart. Har en sådan sjuk (tränings?)värk i vaderna efter allt hoppandes och gåendes (tåhävningar) i klackar på balen, så undrar hur jag ska ta mig upp på Rico imorgon ;) Kan bli intressant.

När jag är tillbaka från stallet kommer jag ha fler roliga/fina bilder att visa och jag kommer nog också få lite inspiration och idéer till bloggen :) Brukar sällan ha något vettigt att skriva om när jag inte varit i stallet på länge.


Kommentarer
Postat av: Cicci

Vill fortfarande se hur du såg ut (älskar verkligen balklänningar om du undrar varför jag tjatar... ;P)

2012-06-09 @ 20:17:12
URL: http://ciccicarlssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0