Bilder, hindrena på banan

Nymålade regnbågshindret, tycker det ser mycket fräschare ut nu än det gjorde innan, det var så mesiga färger förut - som dessutom hade bleknat bort ! Vi målade med samma färger som var innan.

Detta var då första hindret på banan, enkelt och inte tittigt !


Andra hindret på banan var husen + en annan nymålad bom som passade väldigt bra till husen :D


Tredje hindret på banan var ur ganska kort sväng, den stod på medellinjen. Det var det nya sverigehindret + ny vattenmatta ! Passade väldigt bra ihop, men vattenmattan var fortfarande lite skrynklig från att ha legat i affären och skräpat så länge ;)  


Hinder nr 4 och 5 var ett rosa hinder med ett vitt staket/grind under, och så tror jag att det var 14 meter fram till en vit oxer med rosa hinderduk + sockerbitar på sidorna. Den for Rico förbi typ två gånger, båda gånger kom han tokfel på hindret innan och då bara for han förbi för vi båda var i obalans. Men vi kom över sen :)



Och sista hindret (det var en kort bana) var en oxer på andra långsidan. Snygg grön (ej nymålad dock) med matchande tunna bredvid och lite roliga koner och blommor :)


Här är banan:

Tycker det var en bra bana ! Inte för svår inte för lätt :) Eller alltså, tillräckligt lätt för att kunna fokusera mer på hindrena i sig, men också blev den lite roligare med lite annorlunda svängar som var aningen svårare, eftersom vår volt är såpass liten. Har helt klart tröttnat på den "vanliga" klubbhoppning-banan ... långsida snett igenom långsida är ju inte särskilt spännande ;)



Kommentarer
Postat av: Cicci

Lägger du upp bilderna från nät vi läshoppa ? På fb eller här :)

2012-05-05 @ 19:55:37
URL: http://ciccicarlssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0