Lite nytt med Rico

Nu har Rico fått en tredje hagkompis, som har varit bortrest (typ) ett halvår pga skada. Nu ska alla tre gå på fri tillgång ute i hagen.

De ska även gå på fri tillgång inne, så vi har köpt ett stooort hönät att sätta upp på ena väggen, så han alltid har mat :) Ska fota den på tisdag, jag var ju inte där när mamma och pappa satte upp den.

Idag red jag lektion och vi jobbade med bommar och sånt, Rico blev spänd efter att två koner flyttade på sig, berättar mer om det sen, och så var han ganska spänd passet ut. Men han var snäll att sitta upp på och han var väldigt fin på framridningen, lite väl stark efter första galoppen bara. Hade det raka bettet som jag sällan använder, tycker han funkar bra med det men skulle vilja köpa en storlek mindre just för att det är rakt (det blir ju längre då än ett delat), det är på gränsen till för långt. Han var lite väl stark bara men det kan också ha med dagsformen att göra ... ? :)

För övrigt bajsar Rico väldigt mycket numera ^^ Kan vara för att han äter mycket mer nu i början av fritillgånginvänjingen(?) då han inte har helt fattat detta med fri tillgång ännu, men han har redan börjat hejda sig lite sedan de första dagarna :P

Morgondagen blir nog stallfri för att ta itu med lite läxor och kanske bara ta det lite lugnt hemma också ... Tisdag är det hoppning, blir någon slags banhoppning tror jag. Är lite för trött för att vara taggad inför det nu, men det kommer imorgon :P

Ska nu kolla på en romantisk komedi, kommer förmodligen somna i soffan för sådana brukar vara rätt sega ^^ Hehe ...

Kommentarer
Postat av: Tova & Lina - Vinn ett par ridbyxor ♥

Vill du ha chansen att få ett par ‘Mountain Horse Jeanie’ ridbyxor med ett värde av hela 1,200 kronor gratis? Var då med i våran tävling där priset är just dom här ridbyxorna i valfri färg! Det tar bara några få minuter att anmäla sig och ha chans att vinna det här.

Här hittar du tävlingen: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/april/vinn-mountainhorse-ridbyxor.html



Kram!

2012-05-14 @ 16:56:59
URL: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0