Rico - 22/5

Idag red vi dressyr på hoppängen ! Skrittade först runt och kikade så det inte var några gropar eller skräpgrejer (man ser ju i bakgrunden på bilderna att det är en del "hinder" runt omkring, typ en tunna och småstockar osv osv. Ser skräpigt ut för "bommarna" ligger ju inte ens uppe, det ligger saker lite överallt, förutom där jag red hehe.

Tog sen trav med både lättridning och nedsittning, i traven var han finast tycker jag. Men jag fick stolsits när jag satt ner -.- Nåväl, sållade bort de bilderna för de blev inte så fina xD

Sen galopp en stund men det voltspåret jag tyckte var OK var lite litet så han fick gå väldigt samlat vilket han inte ville, han villa rejsa på lite snabbare. Han fick gå i lite ökad galopp på en raksträcka som var fin då blev han nöjd :)

Han var väldigt positiv idag och villig att arbeta, men min sits var åt helvete för jag hade fullt upp att hela tiden kolla vart som gick bra att rida, hålla mig på det OKEJ:a voltspåret osv osv. Hela ängen var inte så fin, det fanns lite gropar på vissa delar.

Han var duktig i alla fall, skötte sig väldigt bra för att vara första dressyrpasset ute, självständigt och utan hjälp av instruktör :)

Bilder finns här: http://ricos.blogg.se/2012/may/dressyr-pa-angen-225-2012.html 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0