Svar på frågor

Brukar ni rida i westernsadel? Såna sadlar är så fina :)
Svar: Jag rider inte mycket i westernsadeln för de har ENORMA icke-säkerhetsstigbyglar och jag rider INTE utan säkerhetsstigbyglar, särskilt inte på Rico (inte för att särbehandla honom men han skulle troligtvis få spelet om jag hängde efter honom = inte bra). Och jag har inga stora cowboyboots med bra klack utan bara mina ridstövlar och platta små jodhpurs.
Jag tycker hans sadel är jättefin men jag rider helst inte med den själv pga stigbyglarna ... möjligt att jag kan rida utan stigbyglar men de går ju inte att plocka av så då är de bara ivägen ... :) Men min mamma och pappa rider med westernsadeln.

Här rider jag med westernsadeln (andra gången jag satt på honom efter sommaren), ser ni hur små mina fötter är ??? Och jäääättestora stigbyglar ! :O


Söt häst på headern! ;)
Har den sådär lockig pannlugg eller är det bara på bilden?
Super gulligt :)
Svar: Tack ! Han har inte så lockig pannlugg egentligen, tror han hade haft knopp i pannan alldeles innan :P Men han har väl samma slags hårtyp som mig, den verkar inte kunna bestämma sig. Vissa dagar är den fluffig och lite smålockig som en ponnys och andra dagar är den lite mer storhästaktig, alltså inte så fluffig och lockig ;)

Här är en vardagsbild på honom, såhär "brukar" hans pannlugg och man se ut :) Oftast.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0