Dans

 
När jag var mindre blev det under ett par år väldigt populärt med att börja på dans (pardans mest). Jättemånga av mina vänner började på dans och jag blev också intresserad. Tyvärr räckte varken tiden eller pengarna åt det eftersom både ridning och dans är väldigt dyra och tidskrävande sporter. Jag hade ju "ambitioner" att rida fler gånger i veckan på ridskolan och dessutom hade jag ju som många andra hästtjejer drömmen om en egen häst. Jag visste också att om jag hade börjat dansa så skulle jag en vacker dag behöva välja vilket jag ville satsa på, och ridningen var jag ju redan fast för. 
 
Ganska snart så slutade många på dansen igen, det var bara en trend som kom och gick haha. Några fortsatte och de är verligen jätteduktiga idag. 
 
Såhär i efterhand tror jag att det hade varit väldigt bra för mig som ryttare att gå på dans under en period. Jag tror det hade inverkat positivt på mig som ryttare, för dans och ridning har ju en del gemensamt ändå. Koordination, Balans, Bålstabilitet, Hållning mm. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0