Hästarna - 3/4

Idag åkte jag och pappa till stallet på kvällen när pappa kommit hem från jobbet. Jag red Rico och Pappa red Valle. Vi var riktigt snabba och effektiva med att mocka och fixa maten mm, så vi hann rida väldigt längre (det var dock inte tänkt så hehe).
 
Vi utforskade stigen åt vänster från volten och skrittade på i ett rätt bra tempo. Stigen ledde lite senare upp på en jättefin backe. Den var bred och inte så brant och väldigt lång. Och det blev inte heller brant ner efterråt vilket är super ! :) 
 
Vi kom i alla fall tillslut fram på en grusväg där vi till en början red åt fel håll. Vi mötte en hel flock rådjur där också. Vi travade åt andra hållet på grusvägen och kom efter en stund ut på en asfaltsväg. Vi mötte stillastående lastbilar som var jätteläskiga tydligen, knappt så vi kom förbi. På sista biten var det en skarp sväng och nerförsbacke och precis där lyckades den där lastbilen komma och skulle köra förbi. Valle är ju lite skraj för lastbilar men det gick bra ändå. Vi kom fram på den långa breda grusstigen som vi vet leder tillbaka till stallet. Vips så hade vi hittat en jättebra runda ute, tidigare har vi bara ridit fram och tillbaka samma väg. 
 
Jag jobbade Rico hela vägen i skritten och traven. På hemvägen var han så avslappnad och lösgjord så man kunde bara sitta där och leka i princip. Det var jättemysigt. Vi kom hem alldeles innan det blev mörkt ute, eftersom vi inte hade tänkt vara ute så länge så tog vi inte på några reflex. Det ska vi nog göra nästa gång ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0