Hästarna - 4/8

Kom nyss hem från stallet, så sätter mig vid bloggen en stund nu innan middagen tänkte jag. 
 
Imorse åkte vi till granngården innan stallet, fyllde deras boxar med spån och sen tog vi in dem och gjorde i ordning dem för ridning. Vi red en runda i skogen som först är en väldigt brant backe upp och sen rider man runt ner för den långa (inte lika branta) backen på hemvägen. I Fänninge fanns det i princip inga backar alls så vi har inte ridit några ordentliga klätterbackar på hela sommaren. Så idag blev en rätt lagom och nyttig runda för dem. Vi avslutade med några varv i trav på volten. Rico var fin och jobbade bra i ganska låg form, men allmänt spökig i hörnorna. Han blir skrämd för saker som finns (och inte finns) i just hörnorna på den volten. 
 
Efter vi ridit var det stallmöte och så fick hästarna stå inne i boxarna och vila lite tills mötet var klart. Saker hade inte funkat som de skulle den här sommaren med vatten till hästarna, betet som tagit slut, ingen daglig tillsyn som står i kontraktet, och massa andra saker som varit (och är) oklara. Vi kommer ha ett extra stallmöte senare i veckan då stallägaren också kommer. 
 
Något vi också fick veta var att höet som stödfodras med i hagen (pga att betet nästan är slut) var riktigt dåligt, så efter mötet flyttades alla valackerna runt i andra hagar (det var just vår valackhage som var så illa) och Rico och Valle står nu i deras vinterhage tills imorgon då höproblemet ska vara fixat. 
 
Det är jobbigt när saker och ting inte funkar här hemma i sthlm.. I Fänninge var allt så himla enkelt ju :( 
 
Hade ju också tänkt att åka till Runsten och kolla ponny SM, eftersom vi ändå var däromkring och åkte bil, men blev inte så :( Är det någon av er som har varit på Runsten de senaste dagarna? :) 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia/Kanin

Hej Madde! :) Vilken fin bild på dig och Rico!!! :D
Jag var faktiskt på Runsten idag och kollade på ponny-SM finalerna!!!!!<3 De var så grymt duktiga! Vad synd att du inte kunde komma dit! :( Kramelikram! ;)

Svar: Tack Sofia :DD Saknar dig, kramelikram :D
Madde Andersson

2013-08-04 @ 19:36:33
Postat av: Ester

Ja, jag var där idag och kollade på finalen, kommer ut bilder som jag fotade imorgon!!

Nu har vinnaren av veckans blogg lottats. Kika in och kolla om det var du som vann, det kan det vara!! :D

Här kommer en direkt länk: http://evh.blogg.se/2013/august/vinnarna-av-veckans-blogg.html#comment

Kram Ester

Svar: roligt :D
Madde Andersson

2013-08-04 @ 22:22:22
URL: http://evh.blogg.se
Postat av: Linnéa Björkström

Sådant är jätte tråkigt.. På THF är hagarna det värsta, alltid massa bråk om dem. Men jag hoppas det löser sig för dig, dåligt hö vill man inte ha!

Sv: Tack så mycket, tyvärr så har jag inte riktigt tålamodet för alla små detaljer :c Jag lyssnar verkligen på all musik, ofta de som toppar topplistorna. Sedan hittar man sina guldkorn också :)

Svar: jag lyssar också på nästan all musik. vissa låtar/artister tål jag inte, men annars har jag hundrafemtioelva spellistor typ som jag varvar mellan ;D
Madde Andersson

2013-08-05 @ 23:20:32
URL: http://linneabjorkstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0