Thursday walk

Hej på er! Sitter och äter en enkelt fruktsallad med jordgubbar, banan och keso. Imorse gick jag en lite rejälare runda med Önska, följde den gröna vandringsleden (ca 10km) och det blev mycket klättring på vägen. Vrickade foten i en nerförsbacke när jag hade gått ungefär halva vägen men då stod jag bara still någon minut och vilade foten sen kunde jag börja gå försiktigt igen. Så klumpigt av mig haha, men jag kom hem i alla fall. 
 
 
Ikväll är det stallmöte och innan dess ska vi tömköra hästarna på volten. Eller, Valle ska tömköras och Rico ska longeras lite med gummisnodd. Vi har ju bara en uppsättning tömkörningsgrejer. 

Förhoppningsvis kommer en hovslagare och slår på skon på Rico också :) Vi får hålla tummarna för det, så att vi kan rida ut! 
 

Kommentarer
Postat av: Linnéa Björkström

10km var inte dåligt! Jag har inte varit ut för idag, planerar att göra det ikväll, men jag kommer inte vara i närheten så duktig som du har varit! :)

Svar: sätter så höga krav på mig så jag vill bara gå längre och snabbare hela tiden, men ja nu när jag tänker efter så är ju 10 km rätt så långt ;) Jaa gör det! Inga ursäkter nu ;) :D
Madde Andersson

2013-08-08 @ 16:11:22
URL: http://linneabjorkstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0