Första december

Idag var det en del som skulle hinnas med på en dag. Jag och pappa åkte och red hästarna på volten på morgonen, och var hemma till lunch. Snabb dusch och bytte om sedan vidare till Globen horse show, gick på Annexet lite sedan åt vi lunch flera stycken vid 2 typ. Ägnade sisådär tre-fyra timmar till i annexet sedan var det Final-showen som vi hade finfina platser till. 
 
Ridningen på volten gick bra. Vi plockade fram lite bommar som gjorde det roligare för både människa och häst. Rico skötte sig rätt bra, men han hade lite spökerier för sig och sen så var det tydligen riktigt svårt att fatta vänster galoppen. Har aldrig haft svårt att fatta rätt galopp på honom förut, men han har börjat fuska på uteritterna och idag även på volten. Vi avslutade med att galoppera över lite bommar (aka hinder enligt Rico) och red en enkel markarbetebana. Det märktes att Rico tyckte det var riktigt roligt, gick nästan inte att få stopp på honom och han verkligen letade efter nästa "hinder" ;) 
 
Globen Horse Show då, det var bra som vanligt! Uppskattade särskilt mycket han som kör frihetsdressyr med hästar, Pignon tror jag han hette..? Nu när jag är mer insatt i att verkligen kommunicera med hästar, än jag varit tidigare, så var det väldigt intressant och inspirerande. 
 
Shopping blev det alldeles lagom av i år. Jag blev sponsrad av mamma för att kunna köpa en ny hjälm, vilket är väldigt välbehövligt eftersom jag åkt i backen och in i stolpar och skit med huvudet före med den där stackars hjälmen ;) Det kändes bra att passa på och kanske fynda en hjälm på mässan då.
Sedan fick jag en slant med ett uppdrag att hitta ett billigt dressyrschabrak till vår nästan oanvända gamla dressyrsadel :) Vi har haft sadeln i tre år och har aldrig skaffat oss ett ordentligt schabrak som passar haha.. 
 
Det jag köpte till slut var: 
- En likadan hjälm jag har haft innan, Lamicell Master, men med färgen chocolate istället för svart :D 10% rabatt på den. 
- Ett dressyrschabrak för endast 95kr 
- En halv burk naturligt hästgodis, med sjukt roliga smaker på, vill typ äta dem själv 
- En nice blå väska från HV Polo 
 
Kommer förmodligen lite bilder sen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0