Ett litet dressyrpass

Idag red jag Rico på kvällen. Det snöade och blåste men var ganska varmt, typ nollgradigt. Uppsittningen tog lång tid idag, han höll på att backa och ha sig och det var mycket störningsmoment runtomkring för stallmötet skulle precis börja och det kom massa bilar och ännu mer folk som sprang in och ut genom dörrarna, gick bakom och framför hela tiden osv osv. Men upp kom jag i alla fall, även om det tog sin lilla tid. 
 
Blev ett litet skritt-trav-pass på volten. Tyckte han jobbade på rätt bra, fick lite idétorka där nånstans i mitten av passet men övade lite ridvägar ur diverse dressyrprogram, och tempoväxlingar, övergångar. Gjorde några halter men märkte snart att dessa kommer behöva tränas mer på nu i vår. Han stannar direkt när jag ber honom, men står gärna och trampar på stället och ställer sig på snedden. I övrigt tycker jag han var väldigt fin idag, särskilt med tanke på vädret, han var ganska avslappnad ändå. Mycket framåtbjudning. 
 
Det är dagar som dessa som det är himla mysigt att rida i tjocka mjukisbyxor och varma jodpuhrs. Lite klumpigt kanske men det är ju vinter så det fick jag tåla :) 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tove

Jättefin blogg :D

2013-02-06 @ 16:44:34
URL: http://granaryttarna.se
Postat av: Malin

Din blogg är jätte fin! :)

2013-02-09 @ 09:48:55
URL: http://malinottenback.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0