Yes Im back

Uppdateringen har verkligen verkligen legat nere den senaste veckan, men ska testa nu att köra på som vanligt, så som bloggen var innan ! (kanske så småningom ännu bättre?) 
 
Idag var det riktigt kallt ute, när vi var och red hästarna så var det hela -18 grader, men under dagen/kvällen varierade det lite mellan 15 och 20 typ. Rico har gått och dragit av sig en framsko igen så han har fått ta det lite lugnt dessa senaste dagarna, igår gick vi promenad med båda två och idag skrittade vi en kort runda med lite trav också. Det är ju ändå såpass mjukt ute nu att det går helt okej att trava osv med en barfota fot. Han har kunnat bli lite öm när han går barfota men vi har inte märkt av något denna gången. 
 
Nu på kvällen blev det strömavbrott i stallet, vi är ofta ganska väl förberedda på sådant och drar på oss pannlampor och jobbar på som vanligt tills vi löst det, men måste säga att det var lite krångligt att hålla på och ta in massa hästar i kolmörker. Några av hästarna tyckte ju pannlamporna var lite konstiga också. Det löste sig i alla fall på kvällen och det var ju tur det, annars hade vi inte kunnat fylla vattenhinkarna till våra pållar. Kranen funkar ju inte när det är strömavbrott. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Evelinn Bladström

Finfin Bild!

Svar: Tacktack :)
Madde Andersson

2013-01-20 @ 10:58:01
URL: http://evelinnbladstrom.blogg.se
Postat av: Cicci

Hopplöst att rida när det är så kallt, händer och tår ramlar av! Ridhuset är ju oisolerat så även om det inte snöar eller blåser där är det jävligt kallt :P

Svar: haha exakt ! ;)
Madde Andersson

2013-01-20 @ 17:13:18
URL: http://ciccicarlssons.blogg.se
Postat av: mmiss

Jättefin blogg! :) Söt häst :)

Svar: tack så mycket :)
Madde Andersson

2013-01-21 @ 16:35:27
URL: http://mmiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0