50årskalas

 
 
Idag fyllde min pappa 50 år så vi fick under eftermiddagen/kvällen lite besök av släkten. 

Imorse satte jag klockan tidigt och släppte ut hästarna det första jag gjorde på morgonen, i sovtröja och mjukisbyxor. Åt lite fruktsallad till frukost, cyklade tillbaka till stallet och fixade allt där. Jag mockade båda boxarna, delade på en spånbal åt dem, slängde in 4kg hö var till dem i boxarna, sopade, bytte deras vattenhinkar och gjorde rent och fyllde nytt vatten i tunnan ute.
 
Plockade in Rico i ridhuset för att jobba lite NH med honom. Valle ser ju in i ridhuset från deras hage så han fick stå kvar där :) Först tyckte jag att det gick käpprätt åt skogen men mot slutet gick det mycket bättre och som avslut fick han "komma in" till mig och så masserade jag hans huvud och öron tills han somnade med mulen mot min mage. Jättemysigt! 
 
Efter att ha varit hemma och duschat och bytt om så gick jag en promenad med hundarna i skogen. Normalt sett kan man verkligen koppla bort allt och njuta av att promenera med dem i skogen bakom vårt hus, men idag ville inte hundarna som jag ville. Överallt och ingenstans var dem, jag fick hela tiden ha stenkoll och till och med gå med dem kopplade en ganska lång sträcka.. i skogen liksom! :( 
 
Efter hundpromenaden cyklade jag igen bort till stallet för att ta in pållarna. Provade även att linda varsitt ben på dem med de nya bandageunderläggen/benpaddarna + de snygga blåa elastiska lindorna på det. Tycker båda pållarna passade jättefint i den färgen. Det är frustrerande att det bara fanns ett ynka litet matchande schabrak kvar på Hööks, i storlek PONNY... Det är tyvärr en svår färg att matcha till, och det där schabraket hade varit så himla snyggt på dem båda - om det bara hade funnits i en större storlek! 
 
Btw: 
1. Benpaddarna är för stora märkte jag, ska klippa till dem inom kort :P 
2. Första gången jag lindade något ben med pad under. Tycker jag gjorde det rätt hyfsat ändå hehe.. ;) 

Nu är ju "bilderna" tagna i boxen i mörkret, men ändå, tror båda två skulle passa fint i dessa! :D 
 
 
De fick vara inne i ungefär 4 timmar, sedan åkte jag ju tillbaka efter middagen och tog ut dem igen i hagen. Det finns ju inte mycket bete kvar i deras hage nu, så vi måste låta dem komma in och äta lite hö ett par timmar per dag. Ofta tar vi in dem på dagarna så kan de stå ute på nätterna :) 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tuuli Elmgren

Sv; Eller hur!

2013-07-10 @ 22:41:28
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0