Hästarna - 29/7

Imorse ringde väckarklockan tidigt för att äta frukost och åka till stallet efter det. Jag och mamma gjorde i ordning hästarna ganska snabbt och sedan red vi ut en timme ungefär, på andra sidan järnvägen.
 
Tog lite galopper och travade också en del, sedan innan vi skrittade hem så galopperade vi upp för en liten backe två gånger (en gång i höger och en gång i vänster galopp). Första galoppen upp la Rico märke till ett stenrös som alltid har legat där vid sidan av vägen. Han gjorde en klassiker, att tvärstanna från full galopp för att titta på det där stenröset, som om det har flyttat på sig sedan sist vi red där ;). Höll först på att flyga över halsen på honom men lyckades sitta kvar, så när Rico tittat klart på stenröset så fattade vi galopp igen och fortsatte upp för backen :) 
 

Kommentarer
Postat av: Linnéa Björkström

Haha! En klassiker, förstår inte hur hästarna tänker ibland ;)

Sv: Jag har tyvärr inte någon häst med mig ned & hagarna är åt det sämre hållet.. I de flesta stallen på anläggningen går hästarna ute i h per dag, då är inte hagarna speciellt stora heller. I gäststallet går de ute förmiddag eller eftermiddag, så det är något bättre. Men sedan finns det massa stall utanför anläggningen & då går de ute heldagar i jääätte fina hagar :)

2013-07-29 @ 13:16:00
URL: http://linneabjorkstrom.blogg.se
Postat av: Lina

Det var ju en massa sabeltandade varelser i stenröset fattar du väl! :)

2013-07-30 @ 23:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0