Hästarna - 7/7

Idag blev det att sätta klockan på 6 och åka till stallet redan klockan 7. Vi tog in hästarna och gjorde i ordning dem och satt upp strax innan 8, och red en timmes uteritt. 

Det var tur att vi var ute i så god tid idag, för man kände redan efter halva ridturen (ca halv nio då) att det var riktigt varmt och det kom mer och mer broms för varje minut. 
 
Jag red Rico och pappa red Valle, och vi red på andra sidan järnvägen. Först skrittade vi på grusvägen bort och sedan tog vi trav på långa raksträckan där vi brukar galoppera annars. Vi hade en hare framför oss nästan hela vägen, vi mötte den flera gånger, tyvärr skulle den samma väg som vi också så vi förföljde den typ haha :) 

Vi tog en galopp i lite uppförsbacke, och sedan red vi på en grus/gräsväg som går lite slingrigt och har liksom som "hörn" som är jättebra att fatta galopp i. Så vi tränade lite galoppfattningar för Valles skull, för han behöver träna lite på det. Rico har jättelätt för galoppfattningar och han gör de riktigt snyggt, han tyckte bara det var jätteroligt. De två sista galoppfattningarna på hemvägen blev det lite glädjeskutt för mig och Rico. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0