Inför Thereselektion

Har gått och velat nu i veckan huruvida jag ska prova dressyrsadeln eller inte på denna sista Thereseträning innan sommaren. Har vägt mellan att antingen rida dressyrlektion och prova dressyrsadeln, eller köra lite hoppning istället eftersom tjejen som skulle rida efter mig hade tänkt att hoppa. Kanske ska man passa på då när man ändå ska bygga fram hinder? 
 
I vilket fall som helst så ska jag vara i stallet i god tid innan lektionen imorgon så jag hinner matcha schabrak (hehe), kanske linda alla benen också, och värma upp ordentligt ute! Vill galoppera fram honom ordentligt på raksträckan som finns nära stallet, så han har mer framåtbjudning i galoppen och tar för sig mer.  
 
Ska fundera lite på det där förstnämda, sova på saken, och kanske rådfråga mina kära fotografvänner som kanske skulle med och fota imorn. Är i alla fall jättetaggad på sista träningen innan Fänninge :) 
 

Kommentarer
Postat av: Madde

Sv: du har helt rätt. Det är svårt att hitta någon man trivs med att blogga tillsammans med. Emelie och jag har ridit tillsammans under flera år och är bra vänner, därför funkar det för oss. Har du ingen stallkompis du kan blogga med? :)

2013-06-05 @ 23:02:05
URL: http://ridskoleryttare.horseworld.se
Postat av: Ponnydressyr - Sara

Sv; Åh vad roligt att du håller med! :)

2013-06-05 @ 23:12:00
URL: http://ponnydressyr.se
Postat av: Madde

Sv: först måste jag säga att stallet du stod i som skulle rivas lät mysigt. Kul att ni hade ett usek! Varför var det tvunget att rivas? :) utöver att du inte hittar någon bloggpartner i stallet du står nu så är det tråkigt att ni inte har någon riktig gemenskap. Kan ni inte rida iväg på en långtur nu innan sommarbetet eller köra brännboll och grilla korv en kväll? :)

2013-06-06 @ 10:36:09
URL: http://ridskoleryttare.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0