Tisdag

Idag var en kort dag i skolan, vi åkte till stallet efter middagen och red och fyllde vatten till hästarna. Denna vecka har vi ansvar för vattnet i alla hagar, men det behövde bara bytas vatten i en av badkaren idag så det gick ganska fort ändå. 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna Bäckström

Sv: Tack så jätte mycket! :)

Åh vad fina header och himlar vad fina framben hästen hade över första hindret bilden!

2013-06-05 @ 21:49:23
URL: http://www.sannas.horseworld.se
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

sv; Ja dom är så himla söta!
Dock så är stallet SÅ himla dammigt, smutsigt och sånt. Om jag åker dit på lördag ska jag fråga om jag får städa stallet, hahaha älskar bara när det är rent <3

2013-06-05 @ 22:00:31
URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Postat av: Lovisa - en satsande ryttare

Fin blogg!
Kika gärna in på min nystartade blogg: therider.horseworld.se

2013-06-05 @ 22:12:50
URL: http://therider.horseworld.se/
Postat av: Erica

SV; Den hör till stallet där jag står, i Upplands Väsby/Stockholm, grymt bra är den! :D Finns en rundbana med samma underlag en bit bort också, hur bra som helst att träna på.
Min ponny går knappt upp i vikt alls, han har fått massa tillskott för att lägga på sig, haha! :) Vi gör tvärt om, flyttar till mitt landställe utan ridhus och då ska Fajje få gå ute dygnet runt, med undantag för de varmaste timmarna! :D

Svar: Åh kanske vet vilket stall du menar då, vi letade ju stallplats i vintras och det var flera stall norr om stockholm som hade sådana galopp/rundbanor :D Tyvärr bor vi ju då i södra stockholm så det var lite långt att åka dit och det var säkert för dyrt också med tanke på att vi har två hästar -> dubbel hyra :P Skönt att kunna ha dem ute dygnet runt tycker jag! Får hoppas att betet räcker till det för oss också :)
Madde Andersson

2013-06-05 @ 22:31:51
URL: http://ericahungler.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0