Vinnaren av Veckans Hästblogg omgång 1

Nu har jag, efter mycket om och men, utsett den första Veckans Hästblogg!
 
Jag blev riktigt positivt överraskad av era bloggar, så mycket läsvärda och bra bloggar det finns. Det var kul att se hur engagerande ni är och hur mycket tid ni lägger ner på bloggandet. Vissa av er uppdaterade ju riktigt flitigt - jag känner mig ganska kass jämfört med er!
 
Jag hoppas att ni fortsätter att delta i kommande veckor så jag kan lyfta fram er också. Det var såååå svårt att välja (jag som i vanliga fall inte ens kan ta mina egna beslut, får typ ångest haha). 
 
Vinnaren av Veckans Hästblogg omgång 1: Ponnydressyr
 
Mitt första intryck av bloggen var att deras design var väldigt välgjord. Den var stilren - utan att bli tråkig - och jag fick intrycket av att bloggerskorna var väldigt proffessionella och även duktiga ryttare.
 
 
Deras inlägg varierade ganska mycket under den här veckan som jag följde bloggen. De hade flera inlägg med fina ridbilder, lite vardagsinlägg här och där, och deras "onsdagstips" tyckte jag var roligt att läsa. Även lite åsikter och djupare inlägg. 
 
Bloggerskorna hade en trevlig inställning, jag kände mig väldigt välkommen till bloggen och de svarade alltid trevligt på kommentarer och de kändes positiva och glada helt enkelt. Stämningen på en blogg tycker jag är viktig, man blir så inspirerad av en positiv och glad blogg. 

Grattis Sara och Nathalie på Ponnydressyr, er blogg kommer vara länkad på min blogg nu i en vecka ! :) 

Kommentarer
Postat av: Ponnydressyr

Tack så mycket för alla fina ord! Det värmer verkligen! Du verkar vara en trevlig tjej! Riktigt roligt att få sånhär "feedback" eller vad man nu ska kalla det. Får motivation till 1000! 1000 tack! :D <3

2013-06-22 @ 17:51:04
URL: http://ponnydressyr.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0