Måndag

Inleder höstlovet med att ta det väldigt lugnt. Sedan ska jag ägna resten av den här veckan främst åt att göra saker som jag älskar, sedan också passa på och träffa lite kompisar som man nästan aldrig hinner annars. 
 
Något som jag tänkte börja med nu på lovet är att sätta igång min ryttarträning igen! Det blev ett uppehåll en vecka där när jag var sjuk sedan gick jag och var småförkyld efter det vilket också blev en ursäkt till att låta bli att träna. Sedan var våra träningssaker försvunna (någon i familjen hade plockat undan dem i något förråd någonstans..) men nu är dem åter i träningsrummet så nu finns inga ursäkter. 
 
Den här veckan ska jag också hitta tillbaka till bloggandet på riktigt. Har känt mig helt borta så fort jag satt mig framför datorn, och jag hade att skriva om som kom naturligt, vilket resulterade i att jag inte skrev något alls. Detta har aldrig hänt mig förut så jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det ;) Har aldrig någonsin haft en sån här svacka i bloggningen utan det har alltid fallit naturligt för mig att blogga varje dag, sedan jag startade bloggen för tre år sedan! Om det är något som ni känner att ni vill läsa om så SÄG TILL för guds skull! :) Behöver all hjälp jag kan få såhär i "början", sedan när jag väl kommit igång igen kommer allt bara rulla på som vanligt! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Felicia

Haha, charmig bild! ;)

Svar: Tack! :)
Madde Andersson

2013-10-30 @ 14:37:47
URL: http://teamnyrk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0