Blir att åka buss

Jag är så besviken på mig själv för att jag helt har lagt bloggen åt sidan när skolan började. För det säger ju sig självt, när jag inte bloggar på en vecka så slutar flera att läsa och sedan är det svårt att hitta tillbaka igen. Det var den där höga statistiken i somras som gjorde mig så peppad och fick mig att verkligen lägga mer fokus på bloggandet. 
 
Men jag ska skärpa mig nu, ska uppdatera bra igen och bara hålla tummarna för att ni alla hittar tillbaka hit snart! <3 
 
Efter lunchen blir det buss till stallet. Mamma och pappa har åkt iväg för att sko Valle hos vår hovis som numera bor 2 timmar från oss, så de blir borta hela dagen. Jag ska till Rico i alla fall och göra något skoj med honom. Jag kommer nog inte rida eftersom jag inte har kunnat rida ut med honom själv sedan vi köpte Valle. Det blir ju så när hästen får vänja sig vid att alltid ha sällskap. Här finns inte heller några korta uterittsrundor som han är trygg i ensam, och de bästa ridvägarna ligger en bra bit från stallet. Känns inte som någon bra idé att "prova" rida själv idag när ingen annan är i stallet. 
 
Det var riktigt nice på grönan igår, och Linnros levererade verkligen :D Vi hade de bästa tänkbara platserna, längst fram så nära scenen man kan komma. Vi blev lite puttade åt sidan mot slutet men ändå sjukt bra platser! 
 
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0